Ecosol participará en la Jornada de sensibilització “Front el canvi climàtic, tots comptem, tots sumem

Ecosol participará en la Jornada de sensibilització “Front el canvi climàtic, tots comptem, tots sumem

Diverses entitats i associacions ecologistes, de manera conjunta amb l’Ajuntament de València, organitzen per al pròxim 29 de novembre una jornada de celebració ciutadana amb la finalitat de sensibilitzar a la població sobre aquesta qüestió davant la Conferència del Clima de París (COP21), que comença el dia 30.

Tallers infantils de reciclatge i petjada de carboni, teatres per a menuts i majors, tallers d’adults per a aprendre a utilizar l’energia de manera eficient i saber com gestionar la teua factura de la llum, tallers de manteniment de bicicletes, un mercadet de productes ecològics de proximitat, una batucada, o un passeig en bicicleta per la ronda interior de València són algunes de les propostes per a aquest dia ideal per a passar-lo en família.

Una gran jornada de festa per a menuts i majors, on es demanarà en un manifest que els resultats de la COP21 de París siguen favorables per al Planeta Terra i els seus habitants. Que posem entre totes i tots, els mitjans per tal que l’augment de temperatura mitjana del planeta siga inferior a 2ºC. Que reduïm les emissions el màxim possible, i fem junts un canvi de model de consum que supose l’equilibri necessari per a conviure amb el món que ens acull.

Submit a Comment