Diverses entitats i associacions ecologistes, de manera conjunta amb l’Ajuntament de València, organitzen per al pròxim 29 de novembre una jornada de celebració ciutadana amb la finalitat de sensibilitzar a la població sobre aquesta qüestió davant la Conferència del Clima de París (COP21), que comença el dia 30.

Tallers infantils de reciclatge i petjada de carboni, teatres per a menuts i majors, tallers d’adults per a aprendre a utilizar l’energia de manera eficient i saber com gestionar la teua factura de la llum, tallers de manteniment de bicicletes, un mercadet de productes ecològics de proximitat, una batucada, o un passeig en bicicleta per la ronda interior de València són algunes de les propostes per a aquest dia ideal per a passar-lo en família.

Una gran jornada de festa per a menuts i majors, on es demanarà en un manifest que els resultats de la COP21 de París siguen favorables per al Planeta Terra i els seus habitants. Que posem entre totes i tots, els mitjans per tal que l’augment de temperatura mitjana del planeta siga inferior a 2ºC. Que reduïm les emissions el màxim possible, i fem junts un canvi de model de consum que supose l’equilibri necessari per a conviure amb el món que ens acull.